Proč být na LinkedInu?
Najít příležitosti – Protože LinkedIn používají lidé a organizace na celém světě, díky profilu LinkedIn si vás všimnou. Díky aktuálnímu profilu vás mohou najít ti praví lidé ve správný čas. Díky profilu také můžete najít pracovní příležitosti a navázat spojení s náboráři.Na LinkedIn můžete objevovat společnosti a oslovit náboráře. Také můžete přímo zažádat o pracovní pozice, uložit si vyhledávání pracovních příležitostí a oznámit svým spojením a náborářům, že jste otevřeni novým pracovním příležitostem. Zapojte se do konverzací: Na LinkedIn se můžete snadno zapojit do konverzací.Obecně platí, že pokud chcete, aby vaše příspěvky měly úspěch, buďte konzistentní. Plánujte si příspěvky dopředu a sdílejte je pravidelně, aby oslovily více lidí. To není jediná věc, kterou můžete udělat pro vyšší dosah. Čím víc lidí na příspěvek zareaguje, tím více lidem se ukáže.

Kolik stojí LinkedIn : Ceník. Premium Career: 759 CZK měsíčně. Premium Business: 1 209 CZK měsíčně. Premium Sales Navigator: 2 229 CZK měsíčně.

Jak se vyfotit na LinkedIn

Jak správně pracovat na LinkedIn : Jak na LinkedIn

1. Nastavte siprofilovou a úvodní fotku. Myslete na to, že LinkedIn je profesní síť a tomu by měla odpovídat i vaše profilová fotka.
  2. Vyplňte siprofesní představení
  3. Rozviňteinformace o sobě
  4. Vyplňtevzdělání, pracovní zkušenosti a dovednosti.
  5. Pochlubte sekurzy, projekty a oceněními.
  6. Nezapomeňte nasekci „Vybrané"

V navigační liště klepněte na odkaz Příspěvek. Zobrazí se obrazovka Sdílet/Napsat příspěvek. Vložte odkaz nebo zadejte adresu URL v poli O čem chcete mluvit . Počkejte několik sekund, než se zobrazí náhled.

Jak často a kdy publikovat Sám LinkedIn doporučuje z pohledu firmy publikovat ideálně každý den. V českém prostředí to vnímám pro většinu firem jako příliš velké sousto. Dva příspěvky do týdne jsou fajn minimum, pokud se vám čas od času podaří přidat i třetí kousek, jedině dobře.

Jak správně používat LinkedIn

Abyste svůj profil na LinkedIn používal(a) správně, mějte na paměti několik klíčových věcí: Profil na LinkedIn má mít vždy jen jednoho majitele. Vaše osobní přihlašovací údaje byste nikdy neměli nikomu sdělovat, ani byste neměli převádět svůj účet nebo spojení na jiného člena.Cena za reklamu se odvíjí podle cílové skupiny, nabídky a cíle kampaně. Minimální denní rozpočet je 10 USD – celkový rozpočet na kampaň je tedy minimálně 10 USD. Obecně lze však říci, že reklama na LinkedIn je v porovnání s propagací na Facebooku nebo Twitteru dražší.Fotografie by měla být vždy pozitivní, odborně vhodná a důvěryhodná. Fotka, na které jste vyfoceni na pláži, u jídla, v autě, výřez ze skupinové fotografie nebo naskenovaná fotka z pasu to však není. Vhodný typ profesní fotografie ukazuje vaši hlavu s obličejem, ale také krk, ramena a část hrudi.

Fotky můžete zavěsit na provázky, světýlka nebo je jen nalepit na zeď, přichytit špendlíky na starý rám dveří nebo cokoli jiného, fantazii se meze nekladou. Kreativní jsou i fotoobrazy, kdy jsou snímky natištěny na plátno.

Jak komunikovat na LinkedIn : Existuje několik způsobů, jak komunikovat s ostatními LinkedIn členy. Pozvánky k připojení mohou být zaslány komukoli, pro koho e-mailová adresa máte ( člen LinkedIn nebo jinak). Jakmile tato osoba pozvání přijme, můžete jí pak na LinkedIn posílat zprávy přímo.

Kdy je nejlepší Postovat na LinkedIn : Kdy je nejlepší čas pro přidání příspěvku na Linkedln Uprostřed týdne mezi 17:00 – 18:00. Nejlepší dny pro přidávání příspěvků na LinkedIn jsou úterý, středa a čtvrtek v 7:00 – 8:00 hodin ráno, ve 12:00 nebo mezi 17:00 – 18:00.

Jak často publikovat na LinkedIn

Pokud budete mít plán a rozvrh, kdy budete na LinkedIn publikovat, zajistíte, že si váš obsah prohlédne vaše cílové publikum. Zde jsou klíčové tipy, kdy byste měli zveřejňovat příspěvky na LinkedIn: Publikujte alespoň jednou týdně, aby vaše příspěvky na LinkedIn byly viditelné pro vaše cílové publikum.

Je to jednoduše proto, že lidé si LinkedIn na rozdíl od Facebooku prohlížejí nejčastěji ráno před prací, nebo odpoledne po ní. Nejmenší reakce se vám dostane v pondělí a v pátek. I tato platforma vám umožňuje dozvědět se více statistických informacích o vašich sledujících, pomocí LinkedIn Analytics.Vede Facebook a YouTube

První místo a zlatou medaili získal Facebook s téměř 3 miliardami uživatelů. Možná není nejstarší sociální sítí, ale zcela jistě je doposud nejúspěšnější.

Jak oslovit lidi na LinkedIn : Způsoby, jak někoho oslovit na LinkedIn

2) Zprávy – Pošlete jim soukromou zprávu a dejte jim vědět, jak jim s něčím pomoci. 3) Sdílejte jejich obsah – Jak se podle vás budou cítit, když budete sdílet jeden z jejich článků se svou sítí (a v důsledku toho jej uvidí více lidí)