Kdy vznikla skupina Rammstein?
Rammstein je německá industrial metalová hudební skupina, která vznikla v lednu 1994. Členové skupiny pocházejí z bývalé NDR. Rammstein bývají považováni za hlavní představitele hudebního stylu Neue Deutsche Härte s prvky elektronické hudby.Název. Rammstein na Letňanském letišti – květen 2022. Název skupiny je odvozen od města Ramstein-Miesenbach v německé spolkové zemi Porýní-Falc, kde má USAF jednu ze svých leteckých základen (na ní je momentálně umístěna 435. letka USAFE).Například text písně Rammstein z alba Herzeleid na tuto katastrofu odkazuje. Richard (kytarista kapely) však tvrdí, že název vymyslel již před neštěstím. Navíc do něj přidal druhé „M“, aby se od onoho místa odlišili (přičemž „Rammstein“ v němčině znamená beranidlo).

Kdo zalozil Rammstein : Kapela byla založena v roce 1994 z iniciativy Richarda Z. Kruspeho-Bernsteina poté, co se šest členů skupiny Till Lindemann, Richard Z. Kruspe-Bernstein, Oliver Riedel, Christoph „Doom“ Schneider, Paul Landers a Christian „Flake“ Lorenz definitivně dali dohromady.

Odkud je skupina Trautenberk

Trautenberk (hudební skupina)

Trautenberk
Základní informace
Původ Klatovy Česko
Žánry tanz metal comedy rock groove metal nu metal (prvky) alternativní metal
Aktivní roky 2010 – současnost

Kolik alb vydali Rammstein : Rammstein | 19 alb | GRAMODESKY.CZ.

Rammstein od 1994 Lindemann First Arsch od 1984 (function(){
Till Lindemann/Hudební skupiny

Du hast je píseň od Rammstein na jejich druhém albu Sehnsucht. Název znamená „ty máš“, což je pomocné sloveso německého minulého času „du hast mich gefragt“ – v češtině „ty ses mě zeptala“.

Kolik let je Rammstein

Německá skupina Rammstein existuje již téměř pětadvacet let, přičemž silnou základnu fanoušků si vypěstovala již svou debutovou deskou „Herzeleid“ z roku 1995.Argema je moravská rocková hudební skupina původem z Hodonínska. Začínala v Čejkovicích, odkud pochází zakládající člen, bubeník a aktuální frontman kapely Josef Pavka.Skupina vznikla v roce 1966 pod jménem Mandragora v Rakovníku. V době normalizace byla několikrát nucena činnost pozastavit a vždy ji obnovila pod novým názvem (1973 – Elektronik, 1980 – Brutus, 1982 – Kyklop).

Metallica | 74 alb | GRAMODESKY.CZ.

Kolik alb vydali Rolling Stones : Diskografie kapely The Rolling Stones sestává z 30 studiových alb, 26 živých (live) alb, 33 kompilačních alb, 3 EP alb a 127 singlů.

Kdy bude Rammstein v ČR : O víkendu 11. a 12. května 2024 se v Praze na Letišti Letňany budou konat koncerty hudební skupiny Rammstein, na nichž se očekává velké množství návštěvníků.

Odkud je skupina Škwor

Škwor
Základní informace
Původ Praha, Česko
Žánry heavy metal, nu metal, alternativní metal, hard rock, thrash metal (dříve)
Aktivní roky 1998–současnost

Nový JičínMirai / PůvodLos Angeles, Kalifornie, USAMetallica / Původ

Kolik vydali Beatles alb : Ve své domovině vydali The Beatles během své existence dvanáct studiových alb, dvanáct EP desek, jedno dvojité EP a 22 singlů.