Kdy má svátek Amy?
Ženské křestní jméno latinského původu. Jde poangličtěnou podobu jména Amee, která souvisí s latinským slovesem amare s významem milovat. Jméno Amy lze tedy vyložit jako milá, milovaná. Další varianty jména Amy jsou Aimy, Amia, Emi, Emie.Aimée je ženské křestní jméno. Podle českého kalendáře slaví jmeniny 24. ledna (Milena).Amy – význam a původ jména

Oblíbenost jména: 158x
Svátek na WEBFORDOG: 9.10.
Variety jména: Aimée, Aimie, Aimy, Amee, Ami, Amia, Amiah, Amie, Amiee, Ammie, Amya, Amye, Amynka, Aymee, Aymi, Eimee, Eimie, Ejmee, Ejmi, Ejmie Eimi, Ejminka, Ejmy
Význam jména: "milována", "kamarádka"
Pohlaví: Holčičí

Kdo má svátek 28 10 : Kdo má kdy svátek

Abdon 30. červenec
Alfréd 28. říjen
Alfréda 28. říjen
Alice 15. leden
Alida 2. únor

Z jaké země pochází jméno Amálie

Amálie (vyskytuje se též jako Amalie nebo Amalia) je staré jméno germánského původu. Vykládá se jako pracovitá (ze starogermánského Amal – práce, činnost). Podle českého občanského kalendáře má jmeniny společně s Libuší 10. července.

Kolik je v ČR Amelii : Amélie

Amelie
Původ latinský
Jméno v Česku
Četnost v Česku 278
Pořadí podle četnosti 687.

– Svátek Nanebevzetí Panny Marie.

Amy se to píše. My meli Isabellu a Isoldu.

Jak pojmenovat psa kluka

Podívejte se na TOP 12 psích jmen pro kluky a nechte se inspirovat.

1. Akim.
  2. Andy.
  3. Baddy.
  4. Ben.
  5. Denny.
  6. Charlie.
  7. Jack.
  8. Max.

Dnes má svátek – Oskar – 1.8.2018 | Svátky Centrum.cz.28. října 1918 byl vyhlášen samostatný československý stát jako jeden z nástupnických států Rakouska-Uherska.

Na Václavském náměstí u pomníku svatého Václava promluvil k davům kněz Isidor Zahradník a vyhlásil samostatný Československý stát. Večer 28. října vydal Národní výbor první zákon, zákon o zřízení samostatného státu československého, a poté bylo ještě zveřejněno provolání Národního výboru „Lide československý.

Kolik je v ČR Amálie :

Amálie
Původ germánský
Jméno v Česku
Četnost v Česku 6 320
Pořadí podle četnosti 195.

Jak se dá říkat Amálce : Domáckými variantami jména jsou Amálka a Málinka, dále také Mála, Málka nebo Mali. Jako Amália jméno používají Slováci, zkráceně Amalia pak i Italové, Španělé nebo Poláci. Němci pak znají jméno jako Amalberga nebo Amalie.

Jak se říká Amelii

Zdrobnělinami jména Amélie jsou Ameli, Amélka, Amelinka, Aminka, Amy, Amka, Amča, Mel, Meli, Mélinka, Mia, Lienka, Lia.

Domáckými variantami jména jsou Amálka a Málinka, dále také Mála, Málka nebo Mali. Jako Amália jméno používají Slováci, zkráceně Amalia pak i Italové, Španělé nebo Poláci. Němci pak znají jméno jako Amalberga nebo Amalie.Státní svátky a dny pracovního klidu – březen 2021

Datum Jméno
17.03. Vlastimila
17.03. Vlasta
17.03. Vlastimil
18.03. Eduard

Kdo má svátek 1312 : 13. prosince má svátek Lucie. Oblíbenost jmen Lucie. Význam a původ těchto jmen.