Kdy je Den holek?
Laďka Něrgešová | 22.6. Mezinárodní den bez kalhotek.Dnes má svátek – Bedřich – 1.3.2024 | Svátky Centrum.cz.Ženy a dívky v IT slaví vždy čtvrtý čtvrtek čtvrtého měsíce svůj den. Letos připadá na 25. dubna.

Kdy je den štěstí : březen je Mezinárodní den štěstí

Proč spát bez kalhotek

Spát bez kalhotek je rozhodně pohodlnější. Je to celkem pochopitelné, protože když celý den jste v upnutém oblečení, tak není větší úlevy, než když se kalhotek zbavíte. Jedním z důvodů, proč nespat v kalhotkách je i to, že by to mohlo zvyšovat riziko infekce. Někteří odborníci spaní bez kalhotek podporují.

Kdy je Mezinarodni den bez trenek : Spodní prádlo je dnes nezbytnou součástí oblečení snad každého z nás. Proto i spodnímu prádlu byl uznán mezinárodní den, který připadá na datum 3. dubna.

Dnes má svátek – Radmila – 3.1.2024 | Svátky Centrum.cz.

Jarní rovnodennost v roce 2024 tedy začíná tuto středu 20. března, přesně v 04:06 a 21 sekund (francouzského času), jak uvádíInstitut de Mécanique Céleste et de Calcul des Éphémérides (IMCCE). Přesně v tomto okamžiku bude Slunce kolmo na zemském rovníku. Bude vycházet téměř přesně na východě a zapadat na západě.

Kdy je den koček

Mezinárodní den koček s datem 8. srpna je v kalendáři od roku 2002 a vyhlásil ho Mezinárodní fond ochrany zvířat (International Fund for Animal Welfare, IFAW) a další organizace bojující za práva zvířat. Slaví se celosvětově a jeho cílem je zdůraznit význam koček v životě lidí.Stock vektor „National Boyfriend Day October 3 Suitable“ (bez autorských poplatků) 2194030451 | Shutterstock.Každoročně je 19. listopad věnovaný oslavě mužů a chlapců ve všech jejich rolích – otců, partnerů, bratrů, kolegů a přátel. Tento den možná není tak známý jako Mezinárodní den žen, ale jeho význam a účel jsou stejně důležité.

Odborníci spánek na břiše nedoporučují

Znamená to, že jeho krční páteř je vytočená do jedné strany a dochází tak k jejímu zatěžování. I když člověk spící na břiše během spánku polohu hlavy mění, časem se to může projevit bolestmi krční páteře. Spánek na břiše se také nedoporučuje během těhotenství.

Co se stane kdyz spim s podprsenkou : Je spaní v podprsence bezpečné Můžeme říct, že rozhodně není nebezpečné. Pokud zvolíte správnou a vhodnou podprsenku na spaní pak není důvod se obávat zdravotních komplikací. Naopak ženám s větším poprsím, podprsenky na spaní mohou zabránit v pohybu ňader, který může být při spaní dost nepříjemný.

Kdy je Mezinarodni den kluků : Mezinárodní den mužů (zkráceně MDM) je mezinárodní den určený k oslavě všech mužů a připadá na 19. listopad. Je slaven ve více než 60 zemích. První pokusy o zavedení tohoto typu svátku začaly v 60.

Kdy je Mezinarodni den přítelkyň

Mezinárodní den přátelství se každoročně slaví 30. července. Je to den věnovaný oslavování přátelství a jeho důležitosti ve světě.

Národní rozvojový den 25.4.2024 | MZV.Dnes má svátek – Jarmila – 4.2.2024 | Svátky Centrum.cz.

Který den je 26 března 2024 :

BŘEZEN 2024
Pondělí Pátek