Kdo používá LinkedIn?
LinkedIn je celosvětově největší profesní síť na internetu. Na LinkedIn můžete najít tu správnou práci nebo stáž, navázat a posílit profesní vztahy a získat dovednosti, které potřebujete, abyste uspěli ve své kariéře. K LinkedIn můžete přistupovat z počítače, mobilní aplikace LinkedIn nebo mobilního webového prostředí.Najít příležitosti – Protože LinkedIn používají lidé a organizace na celém světě, díky profilu LinkedIn si vás všimnou. Díky aktuálnímu profilu vás mohou najít ti praví lidé ve správný čas. Díky profilu také můžete najít pracovní příležitosti a navázat spojení s náboráři.Největší profesní síť na světě

V ČR je na LinkedIn 1,5 milionu uživatelů.

Jak komunikovat na LinkedIn : Existuje několik způsobů, jak komunikovat s ostatními LinkedIn členy. Pozvánky k připojení mohou být zaslány komukoli, pro koho e-mailová adresa máte ( člen LinkedIn nebo jinak). Jakmile tato osoba pozvání přijme, můžete jí pak na LinkedIn posílat zprávy přímo.

Jak správně pracovat na LinkedIn

Jak na LinkedIn

1. Nastavte siprofilovou a úvodní fotku. Myslete na to, že LinkedIn je profesní síť a tomu by měla odpovídat i vaše profilová fotka.
  2. Vyplňte siprofesní představení
  3. Rozviňteinformace o sobě
  4. Vyplňtevzdělání, pracovní zkušenosti a dovednosti.
  5. Pochlubte sekurzy, projekty a oceněními.
  6. Nezapomeňte nasekci „Vybrané"

Jak správně používat LinkedIn : Abyste svůj profil na LinkedIn používal(a) správně, mějte na paměti několik klíčových věcí: Profil na LinkedIn má mít vždy jen jednoho majitele. Vaše osobní přihlašovací údaje byste nikdy neměli nikomu sdělovat, ani byste neměli převádět svůj účet nebo spojení na jiného člena.

Ceník. Premium Career: 759 CZK měsíčně. Premium Business: 1 209 CZK měsíčně. Premium Sales Navigator: 2 229 CZK měsíčně.

Jak oslovit lidi na LinkedIn

Způsoby, jak někoho oslovit na LinkedIn

2) Zprávy – Pošlete jim soukromou zprávu a dejte jim vědět, jak jim s něčím pomoci. 3) Sdílejte jejich obsah – Jak se podle vás budou cítit, když budete sdílet jeden z jejich článků se svou sítí (a v důsledku toho jej uvidí více lidí)Klikněte na odkaz Napsat článek v poli sdílení v horní části vaší domovské stránky. Pokud jste super správce nebo správce obsahu stránky LinkedIn, zobrazí se vám možnost Publikovat jako. Vyberte účet, ze kterého chcete obsah publikovat, a klikněte na Další. Tím se dostanete do nástroje pro publikaci.Váš textový obsah na LinkedIn

Věnujte textu dostatečné úsilí, nezapomínejte kupř. vyplnit vaše Motto, sekci O mně či vaše profesní dovednosti. LinkedIn je váš digitální životopis, dbejte o něj a spravujte jej. Motto je krátký text, který lze vidět u vašeho profilu v rámci vyhledávání na LinkedInu.

Ale dalším kamenem úrazu je výslovnost – slovo LinkedIn bychom mohli považovat za novodobý jazykolam. Počeštěná výslovnost je tak, jak ji vidíte – tedy [linkedin].

Co napsat do motta na LinkedIn : Motto je krátký text, který lze vidět u vašeho profilu v rámci vyhledávání na LinkedInu. Do Motta uvádějte krátký a výstižný název vaší profesní pozice, případně firmu, ve které momentálně pracujete.

Jak si vylepsit profil na LinkedIn : LinkedIn: 10 tipů, jak zlepšit svůj profil

1. Tip 1: Fotografie – Zapomeňte na oříznuté momentky.
  2. Tip 2: Nenechte se zmást Mottem.
  3. Tip 3: Souhrn – Představte se návštěvníkům.
  4. Tip 4: U Zkušeností pracujte s klíčovými slovy.
  5. Tip 5: Nechte si potvrzovat zvýrazněné dovednosti.
  6. Tip 6: Řekněte si o doporučení

Jak spravne vyplnit LinkedIn

Jak na LinkedIn

2. Vyplňte siprofesní představení
  3. Rozviňteinformace o sobě
  4. Vyplňtevzdělání, pracovní zkušenosti a dovednosti.
  5. Pochlubte sekurzy, projekty a oceněními.
  6. Nezapomeňte nasekci „Vybrané"

Fotografie by měla být vždy pozitivní, odborně vhodná a důvěryhodná. Fotka, na které jste vyfoceni na pláži, u jídla, v autě, výřez ze skupinové fotografie nebo naskenovaná fotka z pasu to však není. Vhodný typ profesní fotografie ukazuje vaši hlavu s obličejem, ale také krk, ramena a část hrudi.✔️ Fotografie zachycuje celý obličej – od vrcholu hlavy až po ramena. ✔️ Fotografie je pořízena před jednobarevným světlým pozadím. ✔️ Na fotografii nejsou žádné stíny, které by bránily čitelnosti obličeje. ✔️ Fotografie nesmí být pořízena s nasazenými slunečními brýlemi či pokrývkou hlavy (není-li výjimka např.

Kdy publikovat na LinkedIn : Největší šanci na úspěch mají příspěvky s publikací dopoledne v pracovní dny od pondělí do čtvrtka, v pátek a sobotu odpoledne a v neděli kolem oběda. Zkuste se při publikaci textu vyhnout externím odkazům. Nahrajte obsah raději přímo na LinkedIn.