Kde najdu kód na Spotify?
Kódy Spotify

Tvoji posluchači je mohou naskenovat a rychle se dostat ke tvé hudbě ve Spotify. Kódy Spotify ve vysokém rozlišení můžeš získat na webu spotifycodes.com.Na stránce svého účtu přejdi na kartu Zabezpečení. Možná bude potřeba se přihlásit. V sekci Záložní kódy vyber možnost Zobrazit kódy. Klikni na Vygenerovat nové kódy.Aby fanoušci mohli kód Spotify naskenovat, stačí jim otevřít aplikaci Spotify, přejít na Hledat, klepnout na ikonu foťáku a namířit na kód. To je přenese přímo na tvůj obsah.

Jak poslat odkaz na playlist Spotify : Pro: web

1. Přihlas se na stránce artists.spotify.com.
  2. Přejdi do části. Hudba.
  3. Vyber skladbu.
  4. Klikni na Playlisty.
  5. V části Nedávná přidání do playlistů vyhledej personalizovaný playlist.
  6. Klikni na položku KOPÍROVAT JEDINEČNÝ ODKAZ.
  7. Zveřejni svůj jedinečný odkaz na sociálních sítích nebo ho sdílej s přáteli.

Kde najdu Spotify id

Kde najdu Spotify kód

Chcete-li získat URI kód přímo ze Spotify, podržte stisknutou klávesu option na Macu nebo klávesu alt ve Windows při najetí myší na nabídku sdílení. Můžete také snadno převést adresy URL na Spotify na adresy URI, protože adresy URI a URL využívají stejný interní kód.

Jak přidat lidí do Spotify Family : Vyber tým, do kterého je chceš pozvat (pokud jsi ve více týmech). Klikni na Pozvat a vyplň údaje člena týmu nebo klikni na možnost Hromadná pozvánka, pokud chceš členů týmu pozvat víc. Klikni na možnost Poslat pozvánku.

Pokud si nemůžeš vzpomenout na heslo, obnov si ho. Pokud si nepamatuješ svůj e-mail nebo uživatelské jméno, přejdi na možnost obnovit heslo a zadej svoje možné e-mailové adresy. Když zadáš e-mail, který už je zaregistrovaný u Spotify, dostaneš zprávu, že ti byl odeslán e-mail s informacemi k obnovení hesla.

Získat Premium Family je hračka

1. Zaregistruj se nebo se přihlas pomocí svého stávajícího účtu.
  2. Pozvi do Spotify Premium členy rodiny, se kterými bydlíš na jedné adrese.
  3. Členové rodiny doma přijmou pozvání, potvrdí adresu a je to – rodina je pohromadě. *

Jak skenovat kód

Krok 2: Naskenujte QR kód

1. V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát.
  2. Namiřte fotoaparát na QR kód.
  3. Klepněte na banner, který se zobrazí.
  4. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce.

QR čtečku nemusíte stahovat!

Jak Android, tak i iOS disponují inteligentním skenerem přímo v systému – jediné, co potřebujete, je nativní aplikace fotoaparátu. Na telefonu s Androidem otevřete fotoaplikaci, nahoře vlevo zvolte Google Lens a tam dole na posuvníku navolte “Hledat”. Pak už jen namiřte na kód a skenujte.Získat Premium Duo je hračka

1. Připoj se k předplatnému Duo nebo se přihlas pomocí svého stávajícího účtu.
  2. Pozvi do předplatného Duo někoho, s kým bydlíš na jedné adrese. Můžeš to udělat e-mailem, přes WhatsApp… jak uznáš za vhodné.
  3. Tvůj spolubydlící doma přijme pozvání, potvrdí adresu a je to – jste parťáci v týmu Duo. *

Jak přidat zařízení do Spotify : Spusťte aplikaci Spotify, která je nainstalována na smartphonu, tabletu či počítači připojeném ke stejné síti Wi-Fi jako reproduktor. Podrobnosti o aplikaci Spotify viz následující webová stránka. Spusťte přehrávání hudby a pak vyberte položku [Devices Available].

Jak pridat uzivatele Spotify : Zapoj své kolegy z kapely, manažery a další spolehlivé členy týmu. Vyber tým, do kterého je chceš pozvat (pokud jsi ve více týmech). Klikni na Pozvat a vyplň údaje člena týmu nebo klikni na možnost Hromadná pozvánka, pokud chceš členů týmu pozvat víc.

Jak darovat Spotify Premium

Pokud ještě nejsme přihlášeni, tak se přihlásíme a zvolíme si ze čtyř možností předplatného, které nám Spotify nabízí – tzn. 1 měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců a nebo 12 měsíců. Poté zvolíme design dárkového poukazu a na samotném konci stránky vyplníme podrobnosti o objednávce.

Je totiž potřeba navštívit web Spotify. V horní navigací zvolíte možnost Premium. Níž na stránce můžete najít možnosti, které lze přeplatit. Buď individuální verzi pro váš účet, rodinné předplatné nebo předplatné se slevou pro studenty.V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát. Namiřte fotoaparát na QR kód. Klepněte na banner, který se zobrazí. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce.

Jak naskenovat barevný kód : Telefon je připojen na internet:

1. Otevřete aplikaci KB Klíč a zvolte „Naskenovat barevný kód“.
  2. Zaměřte rámeček na displeji fotoaparátu na barevný kód v počítači.
  3. Po načtení barevného kódu proběhne přihlášení automaticky. Výjimečně, pokud není telefon např.
  4. KB Klíč vygeneruje číselnou kombinaci.