Kde koupit Photoshop?
Popis balíčku a další možnosti najdete na webu Adobe. Tam můžete také Photoshop koupit, prodává se téměř výhradně přímo na webu Adobe. V rámci předplatného máte možnost vždy aktualizovat na nejnovější verzi.Pořiďte si Photoshop jako součást plánu pro digitální fotografii a plaťte jenom 9,67 €/měsíc 12,09 €/měsíc. Tato cena platí první rok.Otevřete si webové stránky Adobe.com/cz/, v sekci “Kreativita a design” vyhledejte program Photoshop a klikněte na tlačítko “Bezplatná zkušební verze”. Vyskočí vám okno s nabídkou plánů zahrnujících Photoshop, které mají svou verzi zdarma. Zvolte jeden z nich a pokračujte stisknutím tlačítka “Vyzkoušet”.

Kde stáhnout Photoshop : Nový Photoshop CC se dá legálně stáhnout jen na webu Adobe.com a to až po registraci. Nejprve se stáhne Aplikace Creative Cloud, která je takovým středobodem produktů Adobe.

Co místo Photoshopu

Zde jsou nejlepší alternativy Photoshopu pro rok 2023:

• Canva.
  • GIMP.
  • Darktable.
  • Foto Pos Pro.
  • Pixlr-X.
  • Fotopea.
  • Fotor.
  • raw terapie.

Kolik stojí Adobe na rok : Cena za první rok je 19,66 €/měsíc, potom 35,57 €/měsíc. Získejte více než 20 aplikací Creative Cloud, včetně aplikace Photoshop, Acrobat Pro a dalších. Cena za první rok je 234,78 €/rok, potom 424,76 €/rok.

Můžu si produkty Adobe stáhnout zdarma Ano, u většiny produktů Adobe se nabízí bezplatná zkušební verze kompletní aplikace. Najděte si v seznamu výše aplikaci, kterou chcete vyzkoušet, a klikněte na tlačítko Bezplatná zkušební verze. Pak si podle pokynů bezplatnou zkušební verzi zaregistrujte a stáhněte si aplikaci.

#1 Editační programy pro úpravy fotek – přehled těch TOP

• Adobe Photoshop: asi nejznámějším a nejpopulárnějším programem pro úpravu fotografií.
  • Adobe Lightroom: také od společnosti Adobe, je skvělým nástrojem pro organizaci, úpravu a zlepšení fotografií.
  • Zoner X: další populární program pro správu a úpravu fotografií.

Jaký editor fotek

• Photoshop CC – skvělý, drahý, náročný
  • Lightroom / Lightroom Classic – ideální na třídění i úpravy.
  • Zoner X – národní poklad pro začátečníky i pokročilé
  • Luminar Neo – inovativní přístup s „umělou inteligencí“
  • Affinity Photo – výrazný konkurent Photoshopu.
  • Polarr – hvězda pro úpravy fotek zdarma.

Běžná cena je 67,57 €/měsíc. Smluvní podmínky Studenti (ve věku 13 a více let) a učitelé s příslušným nárokem si můžou koupit roční členství ve službě Adobe® Creative Cloud™ za sníženou cenu 19,66 €/měsíc, která je platná první rok.Jak můžu získat Lightroom zdarma

1. Klikněte na tlačítko Vyzkoušet zdarma a vyberte možnost Pro jednotlivce, Pro studenty a učitele nebo Pro týmy a firmy.
  2. Vyberte požadovaný plán a způsob fakturace.
  3. Vytvořte si účet tak, že zadáte svou e-mailovou adresu a fakturační údaje.

• Photoshop CC – skvělý, drahý, náročný
  • Lightroom / Lightroom Classic – ideální na třídění i úpravy.
  • Zoner X – národní poklad pro začátečníky i pokročilé
  • Luminar Neo – inovativní přístup s „umělou inteligencí“
  • Affinity Photo – výrazný konkurent Photoshopu.
  • Polarr – hvězda pro úpravy fotek zdarma.

Kolik stojí Lightroom : 12,09 €/měsíc

Tvořte úžasné fotografie odkudkoliv v aplikaci Lightroom a transformujte je podle svých představ v aplikaci Photoshop.

Kolik stojí licence na Adobe : Běžná cena je 67,57 €/měsíc. Smluvní podmínky Studenti (ve věku 13 a více let) a učitelé s příslušným nárokem si můžou koupit roční členství ve službě Adobe® Creative Cloud™ za sníženou cenu 19,66 €/měsíc, která je platná první rok.