Jak Vytunit LinkedIn profil?
Tipy pro vytvoření skvělého profilu na LinkedIn: Přidejte si profesní profilovou fotku – Dobrá profilová fotka zvyšuje důvěryhodnost profilu a lidé vás díky ní poznají. Členové s profilovou fotkou na LinkedIn mají až 21× více zobrazení profilu, než členové bez fotky.10 tipů pro začátečníky jak vylepšit svůj LinkedIn

1. 1) Nahrajte relevantní fotografii.
  2. 2) Neopomíjejte nadpis a shrnutí
  3. 3) Detailně popište zkušenosti.
  4. 4) Prozraďte své dovednosti.
  5. 5) Uveďte vaše vzdělání
  6. 6) Pochlubte se projekty.
  7. 7) Publikujte obsah.
  8. 8) Buďte odborníci.

Jak na LinkedIn

1. Nastavte siprofilovou a úvodní fotku. Myslete na to, že LinkedIn je profesní síť a tomu by měla odpovídat i vaše profilová fotka.
  2. Vyplňte siprofesní představení
  3. Rozviňteinformace o sobě
  4. Vyplňtevzdělání, pracovní zkušenosti a dovednosti.
  5. Pochlubte sekurzy, projekty a oceněními.
  6. Nezapomeňte nasekci „Vybrané"

Jak se správně vyslovuje LinkedIn : Mnoho uživatelů možná ani neví, jak se správně čte název této sociální sítě. Pokud byste chtěli dodržet správnou originální výslovnost, LinkedIn se má číst jako [linkdin].

Jak vložit LinkedIn do životopisu

Přímý přístup k nástroji pro vytvoření životopisu LinkedIn

Klikněte na ikonu Já nahoře na své domovské stránce LinkedIn. Klikněte na odkaz Zobrazit profil. Klikněte na tlačítko Více v úvodním panelu. V rozbalovací nabídce zvolte možnost Vytvořit životopis.

Jak být úspěšný na LinkedIn : Obecně platí, že pokud chcete, aby vaše příspěvky měly úspěch, buďte konzistentní. Plánujte si příspěvky dopředu a sdílejte je pravidelně, aby oslovily více lidí. To není jediná věc, kterou můžete udělat pro vyšší dosah. Čím víc lidí na příspěvek zareaguje, tím více lidem se ukáže.

Jednodušše navštivte domovskou stránku, kde vás přivítá okno s nadpisem Join the world's largest professional network. Napravo pod nadpisem vyplňte krátký formulář, do kterého zadejte své jméno, příjmení, e-mail a heslo. S těmito údaji se budete na LinkedIn přihlašovat.

Klepněte na svůj profilový obrázek. Klepněte na Zobrazit profil. V úvodní části klikněte na ikonu Upravit. Na stránce Upravit úvod v poli Současná pozice klepněte na odkaz Přidat novou pracovní pozici a na stránce Přidat zkušenosti vyplňte své údaje.

Jak se vyfotit na LinkedIn

Fotografie by měla být vždy pozitivní, odborně vhodná a důvěryhodná. Fotka, na které jste vyfoceni na pláži, u jídla, v autě, výřez ze skupinové fotografie nebo naskenovaná fotka z pasu to však není. Vhodný typ profesní fotografie ukazuje vaši hlavu s obličejem, ale také krk, ramena a část hrudi.Ceník. Premium Career: 759 CZK měsíčně. Premium Business: 1 209 CZK měsíčně. Premium Sales Navigator: 2 229 CZK měsíčně.Váš textový obsah na LinkedIn

Věnujte textu dostatečné úsilí, nezapomínejte kupř. vyplnit vaše Motto, sekci O mně či vaše profesní dovednosti. LinkedIn je váš digitální životopis, dbejte o něj a spravujte jej. Motto je krátký text, který lze vidět u vašeho profilu v rámci vyhledávání na LinkedInu.

Abyste svůj profil na LinkedIn používal(a) správně, mějte na paměti několik klíčových věcí: Profil na LinkedIn má mít vždy jen jednoho majitele. Vaše osobní přihlašovací údaje byste nikdy neměli nikomu sdělovat, ani byste neměli převádět svůj účet nebo spojení na jiného člena.

Jak sdilet LinkedIn profil : Sdílení profilu:

1. Klikněte na ikonu Já nahoře na své domovské stránce LinkedIn.
  2. Klikněte na odkaz Zobrazit profil.
  3. Klikněte na tlačítko Více…
  4. V rozevírací seznamu vyberte Sdílet profil.
  5. V okně Nová zpráva zadejte název nebo více názvů připojení, se které chcete sdílet svůj profil.
  6. Klikněte na tlačítko Odeslat.

Co nesmí obsahovat životopis : Osobní údaje

• Neuvádějte nepotřebné osobní údaje, jako je rodinný stav, národnost, politická příslušnost či osobní údaje o příbuzných. Personalistu to nezajímá, a ani nemá právo se Vás ptát.
  • Nebojte se věkové diskriminace a uveďte i datum narození.

Jak se zviditelnit na LinkedIn

Deset tipů, jak na sebe upozornit na LinkedIn

1. Přidejte profilovou fotografii.
  2. Vytvořte popisný nadpis.
  3. Aktualizujte odkaz na svůj profil.
  4. Napište stručné shrnutí.
  5. Zdůrazněte relevantní dovednosti.
  6. Pochlubte se svými úspěchy.
  7. Navazujte spojení a vytvářejte sítě.
  8. Shromažďujte doporučení.

Pište o novinkách ze svého oboru, podělte se o své zkušenosti, rady a doporučení. LinkedIn slouží k seriózní komunikaci mezi profesionály a lidmi z různých oborů. Měli byste proto dát najevo, že rozumíte tomu, co děláte.Souhrn o vás kolikrát prozradí víc, než celý životopis. Nejde ale o žádný román, stručně a výstižněpředstavte své zkušenosti, úspěchy a odvětví, která vás baví. To vše ideálně ve 3–5 odstavcích. Zároveň tady můžete předvést způsob vaší komunikace i životní styl.

Co znamená hiring na LinkedIn : Pomocí funkce #Hiring můžete vytvořit a sdílet novou pracovní nabídku nebo sdílet existující pracovní příležitost přidruženou ke Stránce LinkedIn vaší organizace z domovské stránky nebo profilu.