Jak pridat clena rodiny do iCloud?
Zvolte nabídku Apple  > Nastavení systému a klikněte na Rodina. Klikněte na Předplatná a pak na iCloud+. Klikněte na Sdílet s rodinou. Postupujte podle pokynů na obrazovce.Přejděte na Nastavení> [vaše jméno]> Rodinné sdílení. Pokud používáte systém iOS 10.2 nebo starší, přejděte na Nastavení> iCloud> Rodina. Klepněte na Přidat člena rodiny. Zadejte jméno nebo e-mailovou adresu člena rodiny a postupujte podle pokynů na obrazovce.Pozvat členy rodiny.

1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem řekněte „OK Google, otevři nastavení Asistenta“ nebo přejděte do nastavení Asistenta.
  2. Klepněte na Vy Vaši blízcí Přidat osobu.
  3. Vyberte kontakt, který chcete přidat.
  4. Zapněte možnost Rodinná skupina.

Jak nastavit rodinne sdileni Apple : Vytvoření skupiny rodinného sdílení

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > Rodinné sdílení a pak nastavte skupinu rodinného sdílení podle pokynů na displeji. Přidejte jednoho nebo více členů rodiny.

Jak nastavit Family link na iPhone

Přejděte do Nastavení a klepněte na Čas u obrazovky. Klepněte na Omezení obsahu a soukromí. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód. V části Povolit změny vyberte funkce nebo nastavení, pro které chcete povolit změny, a zvolte Povolit nebo Zakázat.

Jak nastavit iCloud na iPhone : Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Proveďte jeden z následujících kroků: iOS 16, iPadOS 16 nebo novější: Klepněte na iCloud Drive a zapněte volbu Synchronizovat tento [název zařízení]. iOS 15, iPadOS 15 nebo starší: Zapněte iCloud Drive.

Zahájení relace SharePlay podržením dvou iPhonů těsně u sebe

1. V libovolné aplikaci na iPhonu, která SharePlay podporuje, klepněte na obsah, jenž chcete sdílet.
  2. Podržte svůj iPhone těsně u iPhonu člověka, s kterým chcete vybraný obsah sdílet.
  3. Klepněte na volbu SharePlay.

macOS 13 a novější: Vyberte nabídku Apple > Nastavení systému a na bočním panelu klikněte na Rodina. Klikněte na Předplatná, klikněte na iCloud+ a pak klikněte na Sdílet s rodinou.

Jak vytvořit rodinu

Pozvat členy rodiny.

2. Klepněte na Vy Vaši blízcí Přidat osobu.
  3. Vyberte kontakt, který chcete přidat.
  4. Zapněte možnost Rodinná skupina.

Rodinné sdílení umožňuje vám a až pěti dalším členům rodiny sdílet přístup k výborným službám Apple, jako jsou iCloud+, Apple Music, Apple TV+, Apple Fitness+, Apple News+ a Apple Arcade. Vaše skupina taky může sdílet nákupy v iTunes, Apple Books a App Storu.Nastavení rodičovského dohledu prostřednictvím rodinného sdílení na iPodu touch

1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > Rodinné sdílení > Čas u obrazovky.
  2. Klepněte na jméno dítěte v rodinné skupině, potom na volbu Zapnout čas u obrazovky a dále postupujte podle pokynů na displeji.

Jako rodič si v aplikaci Family Link můžete zobrazit polohu zařízení Android svého dítěte.

1. Otevřete aplikaci Family Link .
  2. Klepněte na Poloha.
  3. Klepněte na Nastavit.
  4. Pokud máte víc dětí, vyberte ty, kterým chcete zapnout sdílení polohy.
  5. Klepněte na Zapnout.

Jak funguje iCloud na iPhone : iCloud usnadňuje sdílení fotek, souborů, poznámek a dalšího s přáteli a rodinou. Anebo si iPhone, iPad nebo iPod touch můžete zálohovat i pomocí iCloudu. iCloud zahrnuje bezplatný e‑mailový účet a 5 GB úložiště zdarma pro vaše data. Pokud chcete větší úložiště a další funkce, můžete si pořídit předplatné iCloud+.

Jak se připojit na iCloud : Přejděte do nabídky Apple  > Nastavení systému nebo Apple  > Předvolby systému a klikněte na své jméno (Apple ID). Klikněte na iCloud. Pokud k tomu budete vyzváni, přihlaste se svým Apple ID. V části Aplikace využívající iCloud klikněte na iCloud Drive a zapněte synchronizaci tohoto Macu.

Kolik můžu mít Apple ID

Na jedno zařízení lze zaregistrovat pouze tři Apple ID.

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch s iOS 15 nebo starším

1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na svoje jméno a pak na Rodinné sdílení.
  3. Klepněte na Přidat člena.
  4. Pokud vaše dítě nemá Apple ID, klepněte na Vytvořit dětský účet. Pokud vaše dítě už Apple ID má, klepněte na Pozvat uživatele.
  5. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Kolik stojí iCloud : 50 GB: 2,90 S/. 200 GB: 9,90 S/. 2 TB: 34,90 S/. 6 TB: 99,90 S/.