Co to znamená njn?
LMAO/LMFAO – „Laughing My (Fucking) Ass Off“ – v překladu doslova Po*ělám se smíchy nebo Umřu smíchy. Vyjadřuje opravdu velké pobavení.LOL může být: akronym fráze laughing out loud (směji se nahlas), lots of laugh (spousta smíchu) LOL (Laughing Out Loud) – francouzský film z roku 2008. LOL (film, 2012) – americký film z roku 2012.Jedním z běžných významů je „As soon as feasible“, což znamená „jakmile to bude možné“. Tento výraz se používá ve formální i neformálním komunikaci, když chceme naznačit, že něco bude hotové co nejdříve.

Co je to BRO : Bro (bruh) – slangové označení pro bratra (brášku), které se používá ve významu „kámo“ nebo „kamaráde“.

Co je to TF

Co je to yoy : YOY nebo yoy (z angl. year on year) je v ekonomii a hospodářství zkratka, která určuje srovnávané údaje jako „rok proti (předchozímu) roku“, případně proti předchozím létům. Užívá se hlavně o ekonomických údajích jako je obrat, zisk, počet zaměstnanců, případně o jejich změnách.

etymologie. Přes staroanglické slēan — „úder, udeřit“, také „zabít“ z předpokládaného pragermánského *slahaną — „uhodit“. Srovnej zejména slaughter, dále pak německé schlagen, skandinávské slå nebo nizozemské slaan, v češtině hovorové šlágr.

What The Fuck – expresivní fráze používaná v online diskusích nebo hrách ve významu „Co to má sakra znamenat “

Co znamená TF anglicky

Jedním z nejčastějších výkladů je "Thanks For," což je běžně používaný výraz v internetové a textové komunikaci pro vyjádření poděkování. V akademickém a profesionálním světě může "TF" odkazovat na "Teaching Fellow," což je pozice obvykle zastávaná postgraduálními studenty, kteří pomáhají s výukou na univerzitě.Společenství nezávislých států (SNS; rusky Содружество Независимых Государств – Sodružestvo nězavisimych gosudarstv – СНГ) je regionální mezivládní organizace ve východní Evropě a Asii. Byla založena po rozpadu Sovětského svazu v roce 1991 a zahrnuje 9 z jeho 15 bývalých svazových republik. Sídlem organizace je Minsk.Vznik. Instagram byl založen na podzim roku 2010, a jeho název vznikl spojením slov Instant Camera a Telegram. Tvůrci byli američtí podnikatelé, Kevin Systrom a Mike Krieger. Název měl za úkol být jednoduchý a co možná nejsnáze vyslovitelný, brzy se ale ujala zkratka IG, a to ještě v roce 2010.

Význam: BTW – akronym z anglického "by the way" – což česky znamená "mimochodem".

Co je to Chabr : Chábr – Zvláštní forma přátelství. Chábr je něco jako nejlepší kamarád ve vězení. Specialitou je, ž e chábrovství propuštěním většinou končí. Chodbař – je vězeň, který na uzavřených odděleních vydává stravu a zalívá vodu.

Co je to flexit : Flexit pravděpodobně pochází z amerického slangového výrazu to flex s významem okázalé předvádění, my starší bychom asi řekli machrování nebo frajeřina. V češtině zatím žije především na sociálních sítích nebo ve slovnících mluvy mládeže na internetu.

Co to znamená SHH

SSH neboli Secure shell (což v překladu znamená přibližně bezpečná příkazová řádka) je označení pro zabezpečený (šifrovaný) komunikační protokol v počítačové síti, který komunikuje za pomoci TCP/IP.

Česky se dříve nazývalo také douška. Zkracuje se jako PS, P.S. nebo P. S. I když v elektronických textech a e-mailech lze dodatečně vkládat cokoli, postskriptum se často používá pro informace, které nesouvisejí s hlavním sdělením, rušily by jeho souvislost, anebo když chce pisatel nakonec dodat něco osobnějšího.yo to je jak yeah, proste tak vetsinou zacinaj rozhovory,ale moc formalni to není, jako asi bych neřekl : yo miss teacher …

Co je to RIZZ : „Rizz“ – Toto slovo se týká zejména mužské schopnosti zapůsobit na ženu. „On má fakt rizz. “. „W rizz“ a „L rizz“ – Tyto fráze se nejčastěji používají k označení dobrého nebo špatného výkonu, podobně jako "W" a "L" (výhra a prohra).