Co dělá výkonný asistent?
Práce asistentky: Jaká je její náplň práce

• vyřizování e-mailové korespondence a telefonátů,
  • organizace schůzek vašeho nadřízeného,
  • administrativa a úschova důležitých dokumentů,
  • prezentace na poradách a jejich tvorba,
  • asistence u pracovních pohovorů a schůzek,
  • správa sociálních sítí,
  • vedení systémů ve firmě a podobně.

Pokud se opravdu nechcete stát asistentkou, která „jen“ vaří kávu, a raději toužíte být pro svého šéfa tou nepostradatelnou, musíte dokázat správně reagovat v nejrůznějších okamžicích, být inteligentní, občas přijmout roli diplomata či psychologa.Věci spojené s plynulým chodem kanceláře, vzniklé ad hoc – opravy, pomoc při organizaci interních, externích jednáních. Poptávání externích služeb (např. Občasné překlady, právní, ad hoc, IT správa, úklidovka, tiskárna) Komunikace se správcem budovy.

Co dělá asistentka jednatele : Pracovní náplň ~Vedení administrace pro jednatele společnosti (sjednávání schůzek, vyřizování české i zahraniční korespondence a dokumentace, překlady z češtiny do němčiny, správa marketingové podpory – sociální sítě, webové stránky apod).

Co dělá výkonná asistentka

Jeho úlohou je zajištění organizačního a administrativního zázemí. Pomáhá hledat operativní a funkční řešení a zorganizovat vše tak, abych já a všichni členové týmu měli podporu, kterou ke své práci potřebují.

Co dělá odborný asistent : Odborný asistent se podílí na výuce i výzkumu, tedy převážně vede semináře (cvičení), případně i přednáší, publikuje, píše vysokoškolské studijní opory – skripta, může též vystupovat jako vedoucí či oponent rigorózních prací, vedoucí při semestrálních projektech, bakalářských pracích či diplomových (magisterských) …

Odborný asistent má na starosti například vystavování faktur, kontrolu pohledávek, práci s účetními doklady a výkazy. Dále spolupracuje na tvorbě ekonomických plánů střediska, kontroluje termíny fakturací zakázek, monitoruje smlouvy a dodržování smluvních termínů.

Mezi pracovní činnosti patří: příprava podkladů, formálních dokumentů pro nadřízeného zaměstnance, vedení diáře nadřízeného zaměstnance, organizování pracovních cest (letenky, ubytování), zajištění překladu dokumentů, tlumočení jednání, tvorba reportů, statistik, prezentací, příprava podkladů pro jednání a porady, …

Co dělá asistent manazera

Asistentka je pravou rukou manažera či ředitele společnosti. Je to osoba, která připravuje podklady pro svého šéfa, komunikuje s klienty i s vedením společnosti, vyřizuje telefonáty nebo domlouvá schůzky pro svého nadřízeného.Průměrný plat na pozici. Asistentka je 32 360 Kč Při práci na plný úvazek je hodinová mzda 181 Kč .Cílem práce školních asistentů je podpořit vzdělávání žáků více ohrožených školní neúspěchem (zejména žáků ze sociálně znevýhodněného prostředí). Školní asistenti pomáhají učitelům ve školách, docházejí do rodin žáků, podporují doučování žáků i zapojení žáků do volnočasových aktivit.

Platy

pracovní pozice mzda/měsíc (Kč)
odborný asistent 54 071
asistent 42 593
lektor 44 194
pedagogický pracovník výzkumu a vývoje 61 657

Co dělá osobní asistent : Osobní asistent pomáhá klientovi v oblastech, ve kterých potřebuje pomoc druhé osoby, jež zahrnují hygienu, sebeobsluhu, chod domácnosti, kontakt se sociálním prostředím a veškerou pomoc při prosazování zájmů a práv daného člověka.

Kolik bere vychovatelka v družině : Kolik vydělává Vychovatelka školní družině v České republice Pokud se podíváme na Vychovatelka školní družině platové statistiky v České republice během 15. května 2024, reprezentovaný zaměstnanec vydělává 337 104 Kč; přesněji řečeno mzdová sazba je 28 092 Kč za měsíc, 7 023 Kč za týden nebo 175,58 Kč za hodinu.

Kolik bere asistent pedagoga na hodinu

Průměrný plat na pozici. Asistent pedagoga je 25 521 Kč Při práci na plný úvazek je hodinová mzda 143 Kč .

Průměrný plat v této pozici v České republice dosahuje 20 900 Kč při plném úvazku. Tato skutečnost vede k nedostatku zájmu o tuto pozici, a proto školy neustále hledají nové asistenty. Pro vhodného kandidáta je vyžadováno splněné střední vzdělání s maturitní zkouškou a absolvování kurzu pro asistenty pedagoga.Jako odborný/á asistent/ka na vysoké škole jsi akademickým pracovníkem. Tvou náplní práce je příprava materiálů pro výuku vysokoškolských studentů, výuka na přednáškách, vedení cvičení a seminářů dle zaměření katedry. Na to navazuje oprava i hodnocení testů, zápočtových a seminárních prací a výkonů studentů ve výuce.

Kolik si vydela učitel na VS : Loni brali průměrně 44 202 korun. Nejvíce vydělávali pedagogové ve vyšších odborných školách, kde jejich průměrný plat dosáhl 48 469 korun. O 1487 korun překonal průměrnou mzdu zaměstnanců ve veřejných vysokých školách, která byla do roku 2020 vždy větší než u učitelů v regionálním školství.